Thursday, June 2, 2011

Kalau..

Kalau perempuan cantik pendiam
Lelaki akan kata: wow! ciri2 isteri idaman...

Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...


Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa, perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow! heroin sejati...

Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm... taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la... bagai pinang d belah dua...

Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian... mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!

Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...

Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah... caringnyer...

Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh, gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry, i will make u happy forever...

Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!! gembeng tol.. ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak plak tu...

Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol

Lelaki akan kata: syoknye!! rindu la tu...

Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??! sibuk ni tau tak!!

hrmmm... nielah lelaki....



Baca dan LIKE jer? Comment la sikit.. =P

12 comments:

aku insan biasa said...

cinta adalah anugerah...
cinta dengan sejujurnye.. =)

areyf said...

yer btol tuh...
hehe..

shafida said...

lelaki mmg camtu kebykkannya. :)

itulah lelaki kannn. :)

areyf said...

lelaki.. biase lah..

shafida said...

tula.. perempuan jarang ade yg camtu kan?

biasenye lelaki lah.. biase lah. :P

areyf said...

byk lah ko...
pompuan lg bersepah2 cmni..
hee..

shafida said...

x jugak. Mungkin ade .. Tp x semua. Mcm tu jugak dgn lelaki..
Ade... Tp bukan semua. Kebykkannya. :D

areyf said...

yola... ekau betol..
puas..?

shafida said...

tak2.. same2 btol :)

equal okeh. ta suke gado. :)

areyf said...

tao takot.. haha =P

shafida said...

alamak..x de button like lah kat komen. :p kalo x dah like dah. :)

areyf said...

haha.. kelakar la tuh.. penampo kang.. hee.. =P