Sunday, July 3, 2011

Boling di Ole² Shah Alam..

hai sume.. nak dijadikan cerita.. nie baru jek balik dari main boling dengan staff UiTM Shah Alam.. seronok lah jugak.. awal² pagi lagi da bangun.. game start dalam pkul 1opagi.. sebelum tuh pergi dulu sarapan dekat rantau panjang, klang.. tapi baru jek lepas sarapan terus sakit perot.. biasa lah orang tak biasa sarapan.. itu lah akibat nyer..

main punye main tadi tak sangka lah pulak dapat jadi juara kumpulan dari 6 kumpulan.. hadiah macam biasalah, hamper.. hehe.. seronok lah hari nie sebab besok dah nak balik ipoh.. dah nak abes cuti sem kan? lepas nie maybe dah tak update sangat la blog nie.. huhu..

blaja tetap blaja.. haha.. pape pun tadi smpat gak aku tangkap gambar..

**muka juara kumpulan.. ade berani? haha..


Baca dan LIKE jer? Comment la sikit.. =P

6 comments:

fida said...

ecewahh. juara. :)

awk tu mmg. hebat! :D

areyf said...

hehe.. tq! ade bran? =P

fida said...

eleh.. boleh je. anytime. :)

areyf said...

haha.. okok! jmpe t.. test power!

fida said...

okok. tak takot deh~ :P

areyf said...

iyo ler.. =P