Wednesday, July 6, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50 !!!

korang free tak? kalau sibuk pun, free kan gak diri tuh sekarang.. sebab nak cite sikit pasal [ Contest ] Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50 !!! join lah kalau korang nak share kan saat gembira korang.. tak kira lah samada bersama keluarga atau kawan.. nak join? klik banner bawah nie.. =P


ok.. aku pilih kategori Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf.. sebab ape yer? sebab dalam laptop nie takde gambar keluarga.. maklumlah keluarga semua pemalu.. haha! aku pulak jauh kat ipoh.. sambung belajar.. huhu..

Kategori : Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf
Lokasi : Politeknik Sultan Idris Shah

Kategori : Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf
Lokasi : Politeknik Sultan Idris Shah

Kategori : Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf
Lokasi : Politeknik Sultan Idris Shah

Kategori : Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf
Lokasi : Politeknik Sultan Idris Shah

sebab ape aku pilih gambar nie untuk contest kali nie sebab aku rindu sangat kat korang.. kenangan bersama nie tak dapat lah aku lupa kan.. seronok lah kenal korang.. seronok sangat mase nie.. terima kasih korang sebab jadi kawan aku.. hee! pinjam taw gambar nie.. hehe!

**korang yang berminat.. aku syorkan korang join contest nie.. moh ler kite meriahkan lagi contest nie.. jumpe disana.. TQ


Baca dan LIKE jer? Comment la sikit.. =P

10 comments:

RiKiMaRu said...

1st woohoooo

areyf said...

haha! ape yg 1st nyer? ade² jek.. isk! =P

Faraa Eiman's said...

GL (:

fida said...

wahh.. ni kes rindu sgt lah nie. :)

areyf said...

tq Faraa Eiman's.. =P

areyf said...

rindu x rindu jugak lah..
huhu..

Ida said...

Jom usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

SHEHAN ISMAIL said...

Bahagianya.. ;p Mommy punya macam ni pulak.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-3-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

areyf said...

Ida

ok, baek lah!

areyf said...

SHEHAN ISMAIL

tengok Mommy punye pulak lah!
=P